donderdag 8 maart 2012

Is elektromagnetisme verantwoordelijk voor vreemde geluiden over de wereld?

Over de hele wereld horen mensen mysterieuze dreunende geluiden. In sommige gevallen zijn de geluiden zelfs zo hard dat er auto alarmen van af gaan. Dit verontrustende verschijnsel doet zich recentelijk niet alleen voor in Europa, maar ook in Canada en andere delen van de wereld. De geluiden klinken als luid gegrom, en worden ook wel beschreven als het geluid van een krachtig hoorn waar iemand in blaast. In Duitsland zijn de geluiden die uit de lucht lijken te komen met een video camera opgenomen, en op youtube gezet. Hierop kun je het gebulder duidelijk horen, terwijl auto alarmen op de achtergrond als een gek te keer gaan.
Maar experts vertellen dat er een rationale verklaring is. Op de universiteit van Saskatchewan in Canada verteld natuurkundige professor Jean-Pierre St. Maurice dat geoloog David Deming een artikel heeft geschreven over ‘The Hum’, zoals dit fenomeen vaak wordt genoemd. ‘The Hum’ is een mysterieus en niet traceerbaar geluid dat over de hele wereld door ongeveer twee tot tien procent van de mensen wordt gehoord. Hij schrijft in ‘the Journal of Scientific Exploration’ dat een verklaring voor de ‘The Hum’ transmissies tussen mobiele telefoons zou kunnen zijn. Maar ook vliegtuigen die er zijn voor de communicatie van Amerikaanse onderzeeërs zouden er iets mee te maken kunnen hebben. Volgens de NASA heeft de aarde ook ‘’natuurlijke radiogolven’.
Het agentschap zegt dat als mensen radio antennes hadden in plaats van oren. We een opmerkelijke symfonie van vreemde geluiden uit ons eigen planeet zouden horen komen. Wetenschappers noemen ze ‘’tweaks,’’ ‘’whistlers’’ en ‘’sferics,’’ Ze klinken als de achtergrondmuziek van flamboyante sciencefiction film, maar dit is geen sciencefiction. De natuurlijke resonanties van de aarde zijn echt. En al zijn we ons hier meestal niet bewust van, de geluidstrillingen dansen constant om ons heen. Bliksem produceert bijvoorbeeld een eigenaardig klinkende radio emissie. Maar ook aardbeving maken een audio opneembaar geluiden. Het zijn de klanken van onze aarde…

Bron: TheExtinctionProtocol.wordpress.com

Persoonlijk denk ik dat dit het geluid is van de aarde die haar resonatie aan het veranderen is. Niks om bang voor te zijn, de aarde verhoogt haar trilling. Laten we met haar meegaan :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten