dinsdag 6 maart 2012

De verlichte chakra's: Chakra uitleg (Video)

De verlichte Chakra's door Anodea Judith is een adembenemende 28 minuten durende reis door de zeven chakra's, een video die een visuele en muzikale ervaring aanbied op elk niveau van bewustzijn.
Anodea Judith, wordt beschouwd als een van de belangrijkste deskundigen op het gebied van het chakra-systeem. Zij is de oprichtster en directeur van Sacred Centers, en een baanbrekend denker, schrijver en spiritueel leraar.

Langs de wervelkolom, komen zeven wervels overeen met elementen, lichaamsdelen en levenssituaties. Volgens Judith, zijn deze zeven centra bekend als chakra lagen van manifestaties die een regenboogbrug vormen tussen Vader Hemel en Moeder Aarde.Deze brug dient als stapstenen van materie naar geest. Het draaien van de chakra's komt uit twee fundamentele stromen: Een van boven en een van onderen. Als deze stromen weven door de chakra's, zorgen ze ervoor dat de chakra's beginnen te draaien zoals tandwielen.

De verlichte Chakra's s een fantastische video die het mogelijk maakt om de subtiele energie van het chakra-systeem te ervaren. Anodea Juditg vertelt, de nuance van elke chakra, met inbegrip van de Sanskriet namen, kleuren, behorende elementen en hun rol in ons leven. De prachtige muziek weerspiegelt de energie van elke chakra. De levendige beelden illustreren het doel van de chakra's.



Auteur: Suzanne

Bron: EarthWatcher.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten