dinsdag 3 juli 2012

Stenen der liefde



Wat kunnen zomerse temperaturen je toch in de stemming brengen voor liefde. Maar mocht je niet gelukkig zijn in de liefde, geen nood er zijn nog altijd stenen. Edelstenen welteverstaan en zij schijnen een speciale energie te bezitten die volgens sommigen ook liefde en geluk kunnen brengen. Romeinse vrouwen dragen barnsteen om hun huwelijk sterk te maken en in India worden diamanten gedragen om seksuele bekwaamheid te bevorderen. Er zijn ook mensen die daar helemaal geen geloof aan hechten. Toch is er een ding waar we het wel allemaal over eens zijn en dat is dat een mens mag krijgen wat hij verdient en wat voor hem bestemd is. Ontdek hier welke steen voor jou van toepassing kan zijn.

Paarse edelstenen: nemen de pijn weg na een scheiding
Paars is een mengeling van opwekkend rood en verkoelend blauw dat wijsheid in beweging brengt. Deze stenen staan voor energie en geven u een heilzame stimulans op mentaal en emotioneel niveau.

Witte edelstenen: zorgen voor een gelukkig huwelijk
Deze kleurloze stenen staan voor eenheid en perfectie. Witte edelstenen reflecteren alle kleuren van het spectrum en geven u een duwtje in de goede richting. Ze helpen u uw doel na te streven

Blauwe edelstenen: helpen u zoeken naar de liefde
Deze kleur is een verzachtende balsem voor het hart en de emoties. Blauwe edelstenen staan voor idealisme. Ze maken u bewust van de positieve energie, samenzijn en medeleven.

Groene edelstenen: houden jaloerse gevoelens in bedwang
Groen is versmolten met geel en blauw en staat voor evenwicht. Het zijn levendige tinten, zacht, kalmerend en verbonden met de natuur. Deze stenen houden jaloerse gevoelens in bedwang en geven je vertrouwen in de oprechtheid van uw partner en uw innerlijke kracht. Ze helpen u om in een relatie te kunnen geven en te nemen. Ze houden ook uw yin en yang in balans.

Oranje edelstenen: verdrijven angst en verhogen de seksuele potentie
Deze stenen hebben zonnige tinten en bevatten zeer positieven eigenschappen. Zij staan voor optimisme, waardoor angsten verdwijnen en stellen u in staat om opnieuw te kunnen genieten van een waardevolle relatie. Hij beschermt u tegen negatieve uitstralingen van andere mensen uit de omgeving en laadt u op met positieve

Rode edelstenen: zorgen voor een energievol seksleven
Rood is een heldere, stimulerende kleur en staat voor actie, macht, leiderschap en integriteit. Met deze stenen creƫert u meer dynamiek en zelfvertrouwen. Hij stookt het vuur van de moed in u op en stimuleert u uzelf te overstijgen, op zoek naar nieuwe mogelijkheden.



Bron: Wereldgeheimen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten