woensdag 4 juli 2012

Dr. Masaru Emoto over het bewustzijn van water (video)



Velen zullen Dr. Emoto kennen als de schrijver van De boodschap van water, Het geheime leven van water, Water weet het antwoord en Waterkristal orakel.

Masaru Emoto is een Japanse onderzoeker die vooral bekend is door zijn onderzoek naar het vermeende geheugeneffect van water en energetische eigenschappen daarvan.

Emoto maakt door middel van speciale technieken foto’s van ijskristallen, gebruik makend van water dat uit verschillende bronnen komt en dat aan verschillende omstandigheden wordt blootgesteld, zoals geluiden (muziek, spraak) en beelden (geschreven tekst, afbeeldingen). Hij concludeert uit deze foto’s dat de externe effecten invloed hebben op de energetische structuur van water en zorgen voor het helende effect dat water heeft op de mens.

Wetenschappelijk onderzoek

Het IONS (Institute of Noetic Sciences) heeft onder leiding van Dean Radin een eerste wetenschappelijk onderzoek onder de vorm van een dubbelblind studie uitgevoerd om de correctheid van enkele van Emoto’s bevindingen na te gaan. Het onderzoek was positief voor Emoto.

Dr. Emoto spreekt met Mike Adams de Health Ranger over filosofie, bewustzijn, het transformeren van de wereld, interactie tussen intentie en materie en nog veel meer.



Bron: YouTube/TheHealthRanger via Niburu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten