zaterdag 25 februari 2012

Het zien en begrijpen van Aura's

Er is niets "paranormaal" in het heelal, behalve onze beperkte kennis van de natuur. Wat we denken te "weten" op aarde is een klein druppeltje in de oceaan van kennis.

In het verre verleden, bewonderde mensen dingen die ze niet konden verklaren en noemde deze dingen "wonderen". Lang geleden waren mensen in staat om aura's te zien. Spirituele mensen zoals Boeddha, Christus en hun naaste studenten werden beschilderd met gouden halo's rond hun hoofd, omdat een aantal kunstenaars Aura's konden zien. In het afgelegen West Kimberleys in Australiƫ vind je prehistorische grotschilderingen, vele duizenden jaren oud, waarop mensen met gouden halo's te zien zijn. De natuur gaf ons alles wat we moesten hebben om Aura's te zien. Het enige wat nodig is, is de kennis hoe je je zintuigen moet gebruiken in combinatie met je bewustzijn. Als je besluit om dit niet te proberen, zul je ook nooit een aura zien. Aan de andere kant, als jezelf iets ZIET, hoef je niet meer te bouwen op iemand om te geloven. Je zal het WETEN. En kun deze kennis gebruiken om meer te leren.
Veel grote mensen klaagden in het verleden dat "wij ogen hebben, maar dat we niet zien". Verder in dit verslag zal je zien wat daarmee wordt bedoeld.

Iedereen kan aura's zien, tot op zekere hoogte. Het is de bedoeling om iedereen te laten zien wat hun ogen in staat zijn. Wanneer bijna iedereen (inclusief kinderen) iets dergelijks zien, kun je dit zien als een deel van onze natuur en dit verdient onze aandacht.

Dit verslag is een korte samenvatting van de inhoud van de reguliere les workshops over het zien en lezen van aura's van dr. Tom J. Chalko.

Wat is de Aura?

Alles in het heelal lijkt een trilling te zijn. Elk atoom, elk deel van een atoom, elk elektroon, elk elementair "deeltje", zelfs onze gedachten en bewustzijn zijn gewoon trillingen. Daarom kunnen we de Aura definiƫren als een elektro-fotonische trillingsreactie van een object naar een externe excitatie (zoals een omgevingslicht bijvoorbeeld). Deze definitie is voldoende voor het doel om aura's te lezen, op voorwaarde dat we onze kunnen trainen om de Aura trillingen te zien.

Lees verder op: Earthwatcher.nl

Lees hier ook deel 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten